Ministranten Pfingstfeuer-Hüten

Freitag, 18. Mai 2018 17:30 - Samstag, 19. Mai 2018 09:00
Pfarreiheim Hünenberg

Hallo liebi Minis

Es isch scho bald wieder so wiit! Im Mail wartet s’Pfingstfür uf üs Ministrante! Mier werded bim Singe, Lache und Spile sehr vill Spass mitenand ha, da isch sich au de Harry Potter sicher! Üses diesjährige Thema wird nämmlich Harry Potter si. D’Verpflegig wird au nid z’churz cho, es gid es feins Znacht am Füür und nach enere spannende Nacht wird’s au wieder es riichhaltigs Zmorge ge.

Damit s’Für schön in Flamme blibt und Hüneberg wieder sicher vor Dementore wird bruched mier dini Hilf! Da no die wichtigst Date für dich:

Datum:              Freitag bis Samstag, 18. bis 19. Mai 2018

Zeit:                    17:30 bis 09:00 Uhr

Ort:                     Pfarreiheim Hünenberg

Mitnehmen:    Schlafsack, Unterlagsmatte, Toilettenartikel, Gruppenspiele und genügend Energie für eine spannende Nacht

Mier freued üs uf en coole Ahlass, bis bald!

Dis Leiterteam

Achtung: Anmeldeschluss ist am 7. April