Ministranten Pfingstfeuer-Hüten

Freitag, 21. Mai 2021 17:30 - Samstag, 22. Mai 2021 09:00
Pfarreiheim Hünenberg

Hallo liebi Minis

Die erste schöne warme Sonnestrahle hemmer scho döffe gnüsse. Bald staht s’Pfingstfüürhüete vor de Tür, drom hold doch gschnell dini Agenda oder de Kalender und träg dir das Datum diräkt ii. Mir hoffed fest, dass mir i dem Jahr wieder es erläbnisrichs Pfingstfüürhüete chond durefüehre mit Zämmesii und Singe.
Damit ihr chönd üchi Chräft bibhalte gits es gmüetlichs Znacht am Füür und nach de spannende Nacht es feins Zmorge.

Um das Füür chönne wiiter brönne ond knistere la bruche mir dini Hilf, drum meld dich doch schnell aa!

Datum: Freitag bis Samstag, 21. bis 22. Mai 2021

Wann: Treffpunkt 17:30 Uhr bis 09:00 Uhr

Wo: Pfarreiheim Hünenberg

Mitnehmen: Schlafsack, Schlafmatte, Toilettenartikel, Spiele, bequeme eher sportliche Bekleidung, sowie Wetterfeste Bekleidung, denn es findet bei jedem Wetter draussen statt, viel Energie und gute Laune

Mier freued üs uf en coole Ahlass, bis bald!

Dis Leiterteam

Achtung: Anmeldeschluss ist am 9. Mai