Heilig Geist

Ministranten Rätschen

Samstag, 2. März 2019 - Dienstag, 5. März 2019

Liebi Minis

Scho jetzt ertöned die erschte Kläng vo de Guggemusige und scho bald dörffet mier als Rätschbäse wieder a de Umzüg teilneh. Wetsch d Umzüg mol usere andere Sicht erläbe, d Lüüt a de Strasseränd verschrecke, ihne angst ihjage und vell Spass met dine Kolleginne ond Kollege ha? denn meld dich so schnell wie möglich a!

A folgende Aläss werded mer mitmache:

-   Sa, 2. März: Umzug Letzibuzäli Zug

-  So, 3. März: Umzug Cham

-   Di, 5. März: Umzug Hünenberg

Mer treffet eus jewils vor em Pfarreiheim. All die Umzüg finded am Nomitag statt. Du chasch be de Ahmeldig wähle ah wellne Umzüg du mitmache wetsch. Die gnaui Zit för de Träffpunkt und alli wiitere Infos folged nochem Amäldeschluss per Mail.

Mer zelled uf dich und freued eus met der es paar cooli Umzüg z erläbe.

Achtung: es het nur begränzt plätz. Also mäld dich schnäll ah!

Ahmeldeschluss isch am 24. Februar!

• Von Samstag, 2. März 2019 bis Dienstag, 5. März 2019