Heilig Geist

Freitag, 7. Juni 2019 17:30 - Samstag, 8. Juni 2019 09:00
Pfarreiheim Hünenberg

Hallo liebi Minis

Hol gschnell dini Agenda oder de Kalender, denn das esch t’Amäldig förs Pfingstfüürhüete.  Au das Jahr findet weder s’Pfingstfüürhüete statt. För das bruchemer dini Hilf ond send uf dini Unterstützig agwiese um en knifflige Fall zlöse. Damit ihr zu gnueg Energie chömed, gids es feins Znacht am Füür ond nach de ufregende Nacht denn au weder es Zmorge.

Damit s’Für schön in Flamme blibt  bruched mier dini Hilf! Da no die wichtigst Date für dich:

Datum:              Freitag bis Samstag, 07. bis 08. Juni 2019

Zeit:                  17:30 bis 09:00 Uhr

Ort:                   Pfarreiheim Hünenberg

Mitnehmen:     Schlafsack, Schlafmatte, Toilettenartikel, Spiele, Wetterfeste Kleidung es findet bei jedem Wetter draussen statt, gute Laune und viel        Energie

Mier freued üs uf en coole Ahlass, bis bald!

Dis Leiterteam

Achtung: Anmeldeschluss ist am 26. Mai